Del Dr Fiktion Søger Medvirkende ca. 25-45 år

Dr Fiktion Søger Medvirkende ca. 25-45 år

I forbindelse med optagelserne til DR1's kommende søndagsdrama "BEDRAGET" søges der i øjeblikket medvirkende som skal agerer bank personale i alderen 25-45 år. Optagelserne finder sted i juni og juli mdr. Lyder det som noget for dig? Så læs mere nedenstående og grib chancen allerede idag!

DER SØGES: Personer der skal agerer bank personale i alderen 25-45 år. Der søges engagerede personer der kan hjælpe med at skabe de helt rigtige miljøer til serien! Du er gerne pligtopfyldende!

OBS: Der søges efter medvirkende som vil dedikere sig til rollen, og er mødestabil, idet de er med i hele 2. sæson af ”Bedraget”.

OPTAGELSERNE: Optagelserne finder sted forskellige steder i København og omegn i henholdsvis dag- eller aftentimerne.

Optageperioden ligger i juni og juli måned.

HONORAR: Medvirken i serien honoreres med 2 biografbilletter pr. dag. DR vil sørge for at hygge om jer med kaffe, the og snacks i løbet af optagelserne, samt godt humør. Hvis du medvirker en hel dag sørger DR selvfølgelig også for lidt frokost.

NB: Der kan desværre ikke dækkes udgifter til transport og evt. parkering!

Hvis dette lyder interessant – og du passer ind typemæssigt så log ind på din profil og send en ansøgning. Skriv navn, alder, kontaktoplysninger samt lidt om dig selv når du ansøger. Sørg for at din profil er opdateret med vellignende billeder af dig selv. Og sørg for at oplyse din tøj og sko str. og oplys hvis du tidligere har medvirket som statist i BEDRAGET.



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs