Del Statister til Viking afsnittet af Historien om Danmark!

Statister til Viking afsnittet af Historien om Danmark!

DR leder efter nogle fede typer, som kunne have tid og lyst til at spille med i det afsnit af DR1 nye dokumentarserie "Historien om Danmark" der handler om Vikingetiden

'Historien om Danmark' er titlen på en ny serie til DR1, som kommer til at dække alt fra istid til år 2000. Det bliver utrolig sjovt og en kæmpe oplevelse tilbage i tiden!

Optagelser foregår fra nu (april) frem til sommer, og der søges folk fra hele landet, både mænd, kvinder, par og familier. Da vi laver en historisk serie, har vi nogle forskellige krav til udseende.
Generelt for alle så leder vi efter friske typer, som ikke er bange for at kaste sig ud i nye ting. Vi leder efter naturligt udseende og helst ikke for meget frisure klip eller farvning. Og til mændene gerne masser af skæg!


Der filmes mest på Sjælland.

Jobbene er ulønnede, men DR vil naturligvis betale for al transport forbundet med optagelserne og der vil være forplejning af alle medvirkende. Der søges mennesker, hvor det er lysten til at være med der driver værket.

DR står for at medbringe et tidssvarende kostume, samt diverse rekvisitter, der passer til dig/jer.

Hvis dette lyder interessant og du har en viking gemt i maven – og du passer ind typemæssigt så log ind på din profil og send en ansøgning. Skriv navn, alder, kontaktoplysninger samt lidt om dig selv når du ansøger og send os et billede så vi kan se om du passer til vores tidsperiode.

Du får direkte besked, såfremt deltagelse bliver aktuelt!

Historien om Danmark



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs