Del Medvirkende med erfaring søges til en Toolbox Film produktion.

Medvirkende med erfaring søges til en Toolbox Film produktion.

Til en ny dansk kortfilm “De Voksnes Rækker” søger vi erfarne statister og skuespillere til at spille forskellige små roller med mulighed for replikker.

“De Voksnes Rækker” handler om Rosa der skal konfirmeres og under konfirmationen finder hun ud af at hendes forældre skal skilles.

Vi leder efter folk til at spille familie medlemmer, venner og kollegaer der er inviteret med til konfirmations festen. Der er stor fokus på “gæsterne” i denne kortfilm så det er derfor et kæmpe plus hvis du har erfaring inde for film. Der er mulighed for flere replikker, og der er en del mindre roller der skal besides.

Du skal kunne have mulighed for at kunne medvirke i 2 dage i uge 22. Lige pt. er optagelsesdagene tirsdag d. 31. maj og fredag d. 3. juni. Optagelserne finder sted i Hellerup.

Filmen instrueres af Maj-Britt La Cour der også har skrevet manus. “De Voksnes Rækker” vil blive sendt ud til filmfestivaler verden over.

Hovedrollerne i filmen spilles af Trine Pallesen, Jacob Lohmann og Julie Agnete Vang.

Der er desværre ikke mulighed for løn eller biografbilletter, da alle arbejder gratis på projektet. Men der vil være god forplejning på set og jeg vil gøre mit absolut bedste for at I har det rigtig dejligt og hyggeligt. Til gengæld vil du med sikkerhed blive filmet og være i fokus og måske have et par replikker.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs