PersondatapolitikPersonoplysninger

Statist & Extras SEC Casting on the Web AB er ifølge databeskyttelsesforordningen (GDPR) ansvarlige for behandlingen af personoplysninger på statist.dk.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er information som enkeltvis eller i kombination med andre oplysninger, kan identificere en person, som fx navn, adresse, mail, billeder, lyd og video.

Hvordan behandles dine personoplysninger og med hvilken hensigt?

Vi registrerer og gemmer de oplysninger, som du indtaster og gør dem tilgængelige for besøgere af vores hjemmesider (undtagen dine kontaktoplysninger). Vi udleverer kun dine kontaktoplysninger til godkendte producenter og arbejdsgivere.
Vi administrerer dit medlemskab, tilbyder support, informerer om nye tjenester og identificerer tjenester, der kan være interessante for dig, udfører markedsundersøgelser og markedsføring ved hjælp af udvalgte leverandører samt optimerer rekruttering af personale og tjenester via sortering, filtrering og lign.

Dine rettigheder

Du kan altid:

- se hvilke personoplysninger, der er registrerede hos Statist & Extras ved at logge ind på din profil.
- ændre, tilføje eller fjerne dine oplysninger. Dog undtagen din kontaktinformation, som er nødvendig for at dit medlemskab skal fungere.
- gøre alle dine oplysninger usynlige for offentligheden ved at logge ind og lukke dit medlemskab eller ved at kontakte os.
- kontakte os for at få en digital kopi af de oplysninger du har gemt hos Statist & Extras, hvis du vil flytte dem til en anden hjemmeside (du har ret til portabilitet).

Hvor længe gemmes dine oplysninger?

Din kontaktinformation gemmes under hele dit medlemskab, så vi kan servicere dig som medlem samt en periode efter dit medlemskab er afsluttet (efter gældende lovgivning, fx regnskabsloven).

De resterende oplysninger på din profil fjernes med det samme, hvis du sletter dem eller afslutter dit medlemskab. Med mindre du udtrykkeligt har givet samtykke til at gemme din profil hos Statist & Extras i yderligere 3 år, hvis du skulle ville blive medlem igen.